Contest My Blog Awesomelicious

| On
11:15:00 PM
  
selamat malam semua! kat negeri korang hujan tak? Amni sekarang ada kat kampung, Kelantan..
 hujan lebat meh!! sejuk sampai kejang kaki-kaki.. Grr..

ouh ya, td Amni belekbelek CBox Amni.. tengoktengok ada org tag Amni. 


ha! kak Fieka yg tag... thanks ya sis!.. Amni bukak je blog dya.. wow! mmg Awesome la.
 tak mcm blog Amni....

okey lah. jom join contest nie! Nie bannernya..

adat permainan mesti ada syaratnye kan? Nie ha syaratnya..

  • First wajib like gambar kat SINI
  • Mesti ada blog dan warganegara Malaysia
  • Wajib follow blog  Tasya and Tyra untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa
  • Contest ini terbuka kepada lelaki dan perempuan
  • Buad satu entry yang bertajuk "Contest My Blog Awesomelicious"
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek . Letak banner contest . Linkkan terus ke blog Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra)
  • Dah buat entry ? Okay . Kalau dah , copy link tu dan pastekan link anda tersebut di RUANGAN COMMENT blog 
    Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) .
  • Tag dua orang atau lebih and make sure diorang tahu .
  • Buat satu entry khas for BLOG *sunat and wajib follow and like PAGE .
  • Wajib like PAGE .
  • Wajib like PAGE .
  • Link http://dotdoted.blogspot.com/ tidak akan diterima .


hadiah untuk contest nie, korang boleh la tgk snirik kat SINI. hadiah dya pun Ohsemm jgk!

now Amni nak tag;




3 comments on "Contest My Blog Awesomelicious"
  1. Thanks for join and your blog really awesomelicious <3

    ReplyDelete
  2. syieda dtg dr contest yg sama.. =.=

    jom ke blog syieda lovestory313.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-awesomelicious.html

    ReplyDelete