Random Awesome!!

| On
10:58:00 AM
 

Good Morning! seronok bercuti?? Amni tak prgi mana pun lg. dok terperap kat rmh je. minggu depan baru nak balik kmpg. yeay! haha.

ok lah, berbalik kpd tajuk.. RANDOM AWESOME?

ha! korang prnh dgr tak perkataan tu? hehe, sapa peminat Yuna dya tau la. ekceli, Amni dpt tau ni lagu Yuna sbb hari tu Amni dgr lagu Random Awesome ni kat corong radio. Best sangat! 

ramai jgk org tnya Amni, COLOURFUL FEELINGS tu Amni dh tak guna ke? haha. Amni still nak guna.
 so, Amni harap sepanjang Amni tak guna words tu, takde la  yg nak ambil words tu dr Amni.

erm, ada sesapa tak yg letak blog dya nama Random Awesome? Amni rasa tak de lg. sbb hari tu Amni search kat Mr. Google takde sorg pon yg letak. #baguslah!

Amni letak nama Random Awesome tu bknlah sbb blog Amni ni Ohsemm. ye dakk?
 Amni letak ni sbb Amni mmg minat gegila Yuna nih. hehe. Yuna, you inspired me! cewah! :)

hrmm, tak de apa dah Amni nak tulis. 
Ouh ya! Amni harap takde lah org nak amik words Colourful Feelings and Random Awesome ni. 

kalau ada sesapa nmpak dekat blog org lain. jgn lupa bgtau Amni ek? nnti nangis pulak tuan blog tu.

ok lah, smpai disitu shj coretan Amni pd pagi ni. kalau ada masa Amni tulis lagi.
*nak prgi edit blog org pulak. ^_^v

Bye, Spread Love.


Be First to Post Comment !
Post a Comment