Doodle Budak Sekolah =)

| On
10:13:00 PM

yeay! kita bersua lagi.. seperti yg Amni janjikan dalam post INI Amni akan sambung lagi bercerita pasal doodle yg Amni buat. hehe.

sekarang kan dh nak masuk musim persekolahan. lagi dua minggu dah nak sekolah.. korang dah beli semua ke peralatan untuk ke sekolah? pakaian sekolah? hehhe. *sibuk je Amni nak tahu hal korang.sorry! =)

oklah.. tak nak panjang sangat pendahuluan. nie dya Doodle Budak Sekolah;






tudiaa! kemain bergaya lagi doodle-doodle aku nih! siap peace lagi.. 
nampak gaya mcm dah tak sabar nak gi sekolah..  

haha. itu sahaja yang Amni nak share kat korang. wee~ 

Bye, Spread Love 
*eh korang! tengah baca novel ke? novel apa yg best sekarang ni? share la dgn Amni.


Be First to Post Comment !
Post a Comment