Doodle Ooh Doodle :)

| On
9:44:00 PM


malam ni Amni nak story kat korang pasal doodle yg Amni buat haritu. Doodle nie Amni buat masa Internet tak boleh kat rumah Amni haritu. Boh-san gila kot time tu, lastlast Amni buat doodle.
Sorry la sbb hari nie bru boleh buat entry nie. hehe.

Dulu Amni buat doodle pakai Photoscape kan? hrmm, Amni tgk Photoscape tu macam tak boleh buat byk jenis doodle. Lastlast, Amni download la Paint Tool SAI.

lepas download tu, apalagi Amni pun lukislukis la sampai tak ingat dunia. hasilnya cenggini,





hahhaha. banyak gila. tp, semuanya hudoo kan? lepas dua tiga hari lepas tu,
Amni tringin nak buat doodle "peace" ^_^v. dan hasilnya cenggini pulak..

ha! amcam? comey tak? wee~ bangga gila boleh buat peace.haha. yg doodle peace nie, Amni benarkan korang amik. kalau yg tak ber-peace tu, Amni nasihatkan.. tak payah la amik. hudoo bangat!

kalau nak lagi byk warna.. nnti Amni buatkan freebies utk korang na? hehe. *macamlah cantik sangat!
lantaklah!


hrmm, sebenarnya ada lagi doodle yg Amni buat. nnti Amni share dekat post seterusnya. sbb post ni pun dah meleret. ye dakk? ok lah, kita jumpa di post doodle seterusnya.. Tata!



2 comments on "Doodle Ooh Doodle :)"
  1. wahhhh kemas nya blog ni so simple...lawa fonts kat header tu...rockwell kan?

    entri baru di soleheen.com "Samsung Glaxy Series bawah RM1000 mana patut pilih?"

    ReplyDelete
  2. @Soleheen, eh tak lah. nama tulisan tu Sketch Block.

    ReplyDelete