New Year, New Look :D

| On
5:45:00 PM
Assalamualaikum and Hye fellas!
apa kabo? sihat? hehe. Amni ok je~

whoaa!! blog Amni dah bertukar kann? mcm Ultraman Cosmos! wacchhaa!

hehe. ekceli, Amni tukar balik blog Amni kepada Simple Templates sbb Amni rasa template blogskin Amni dulu tu mcm bored je. bagi yg tak tgk lagi rupa blog Amni before this, nie dya..


ha.. simple kan? sbb tu Amni kata boh-san. kalau Amni guna templates skrg nie boleh la Amni letak gambar biased Amni tu banyak banyak. HAHA //mengarut!

simple-simple pun, Amni tetap berterima kasih dekat Ain Kyra for the cute templates :face40:.

oke lah, apa-apa pun Amni harap korang akan terus blog walking kat blog Amni nie.
tak walking-walking tak pe, running-running pun boleh. hehe.

Special thanks juga kpd Folower Amni yg ke 400 ke atas tu.

ouh no, tak de idea dah. //sorry. Jumpa di post akan datang.
Spread Love :h:.


Be First to Post Comment !
Post a Comment