Sorry, sebab dah lama tak buat post..

| On
1:17:00 PM


hye bloggers out there! lama betul kita tak bersua kan kan kan???

hoho. sorry sangat2 sebab maklumla musim ni kan musim persekolahan bermula.
walaupun dah 2 minggu skolah, tp Amni still tak sempat nak hapdet entry baru untuk korang.

busy yang amat! mula-mula sekolah dah ada homework bertimbun. :face4:
then, ada menyuarat agung kokurikulum. Amni masuk Badminton, Taekwando dan Kelab Lalu Lintas SHELL. nmpk best ja tiga-tiga kelab tu sbb tu Amni join. hehe :face64:

Alhamdullilah, akhirnya Amni dapat jadi AJK form 2 untuk Taekwando.
Thanks to Geng Senget for the support! #teruja! :face9:

walaupun Amni tak dapat jadi jawatan tertinggi dalam kelas, jd AJK Taekwando pun jadilah.
haha. asalkan aku ada jawatan. :94:

Amni kalau online pun, bkk Facebook tengok kek Amni kat Baking Life tu jer. haha.
siapa kat sini main Baking Life? angkat kaki semampu yg boleh. :face64:

pastu bukak blog, tengok siapa yg tinggalkan tapak kaki kat shoutbox Amni tu. blogwalking. tak bukak account Blogger pun.
korang jangan risau, Amni tetap blogwalking kat blog korang. asalakan korang tinggalkan
Link Blog korang, bukan Link Iklan yg ntah apa-apa tu. :face69:

maybe, dalam bulan January nie Amni busy sikit. dan jarang hapdet entry kot. kalau sempat pun, InsyaAllah hujung minggu Amni hapdet entry baru naa? dengan tutorial and freebies-freebies terbaru. hehe.

dah la sibuk dengan Merentas Desa lagi. waa!! bestbest. korang doakan team rumah sukan Amni menang eh? emoticon25

so, itu saja kot Amni nak share dgn korang. Love you all deep deep emoticon63



Be First to Post Comment !
Post a Comment