Blog yang pernah aku edit.

| On
9:45:00 PM



Assalamualaikum.. dan selamat malam earthlings!
dah makan semua? kalau dah, Alhamdulillah :D

hrmm, ramai org tanya Amni nie ada blog cantik. tapi, pernah tak edit blog orang atau buat tempahan?

hehe. for tonight, Amni nak bagi jawapan untuk soalan tu. :)
ok, Amni selalu edit blog kawan-kawan je. Blog bloggers yg lain jarang la diorang minta Amni editkan.

tempahan? dulu Amni tak buatla tempahan2 nie, sbb Amni rasa kalu 2-3 org mintak Amni editkan blog diorang. baik Amni bagi free ja. tapi, sekarang ramai gilo mintak Amni editkan.. so Amni bukak la tempahan.
RM 10 je. 
kalau Amni ada masa, Amni terima tempahan korang tu, kalau busy Amni tak terima.
selalunya, time school holiday la Amni editkan blog orang.

sekarang, Amni nak listkan blog-blog yang Amni pernah edit. Kebanyakkan nye schoolmates Amni la.


Amni rasa ada lagi 2-3 blog yg Amni pernah edit. tak ingat la sbb diorang asyik tukar link blog ja.
blog2 yg kat atas tu mmg Amni pernah edit. sekarang, diorang dah pnadai main coding.. 
so, diorang edit sendiri.

korang, jemputlah singgah blog diorang. jangan lupa tinggalkan jejak korang tu.
oklah.. Bye, Spread Love   



2 comments on "Blog yang pernah aku edit."